Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Lomo embuchado" of "Caña de lomo", vervaardigd door een rijpings- en droogproces van meer dan 45 dagen. Formaat: doos 200g, zak 5kg
Wij zijn gespecialiseerd in de winning van granulaten uit onze eigen steengroeves. We vervaardigen door de granulaten te malen en te classificeren op basis van hun grootte en vorm. Daarnaast commercialiseren we kwaliteitsgranulaten voor diverse grootschalige toepassingen en transporteren we de granulaten snel en efficiënt naar onze klanten.
Bij Aridos el Campillo de Palenciana zijn we specialisten in de productie en distributie van granulaten voor de bouw, met zeer strenge processen die de kwaliteit en homogeniteit van onze producten waarborgen. We hebben ruime ervaring in de sector en beschikken over een eigen vloot vrachtwagens. We verkopen uitsluitend in bulk, dus als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van onze geselecteerde grond of een ander product uit onze catalogus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bieden je een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte aan.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het vleesproduct genaamd "Longaniza fresca" of "Salsicha fresca". Geldig product voor alle soorten vlees. Formaat: 4 kg zak
Mengsel van additieven en hulpstoffen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van vleeswaren die zijn gefermenteerd, hetzij gedroogd (zelfs met een rijpingsperiode van minder dan 30 dagen) of verhit behandeld. Te gebruiken als aanvulling in recepten die zout en specerijen toevoegen. In andere gevallen moet worden gecontroleerd of de som van de additieven de wettelijk toegestane maximumhoeveelheden voor de geproduceerde worst niet overschrijdt. Formaat: doos 6kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak
Mengsel van additieven, specerijen en kruiden, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "chorizo blanco" of "longaniza blanca", dat op traditionele wijze gedurende ten minste 30 dagen is gerijpt. Formaat: doos 160g, zak 4kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesafgeleide product genaamd "Sobrasada"; gezien de afwezigheid van beperkende additieven, is het vatbaar voor consumptie vers, gedroogd en/of gerijpt door een rijpings- en droogproces.
Formaat: doos 270g, zak 3,6Kg